FK webdesign

Mitől jó egy weboldal? - Rövid gondolatok

Felhasználóbarátság - Legyen minden könnyen megtalálható

felhasznalobarat
Kulcsfontosságú, hogy a látogatók azonnal átlássák a weboldal felépítését, különösebb fejtörés nélkül könnyedén megtalálhassák rajta a keresett információkat. Épp ezért minden weboldal tervezésénél ez az egyik fő irányelvünk: egy átlátható, felhasználóbarát felépítésű weboldal készítése.

Gyors elérés - Rohanó világban élünk

gyors
Fontos, hogy a látogatók türelmét soha ne tegyük próbára, mert azzal gyakran potenciális ügyfelet veszíthetünk. Az általunk készített weblapoknál törekszünk a minél gyorsabb elérhetőségre, működésre, ezzel is növelve a felhasználói élményt.

Keresőoptimalizáltság - Hogy rátaláljanak

keresooptimalizalas
Modern világban élünk: az emberek többsége, ha keres egy szolgáltatást/terméket, első dolga használni egy webes keresőt, jellemzően a Google-t. Épp ezért már az alapok lefektetésétől kezdve figyelünk arra, hogy az általunk készített weboldal jó helyezést érhessen el a webes keresőkben.

Egyedi dizájn - A sablon weboldal nem menő

egyedi-megjelenes
Nagyon sok konkurens cég sablon weboldalakat alakít át egy-egy munka során, mely a végeredményen is meglátszik. Az ilyen láthatóan sablon weboldallal rendelkező cégeket kevésbé hajlamosak az érdeklődők komolyan venni, mi épp ezért minden esetben igyekszünk teljesen új megjelenést tervezni.

Egyéb cikkek:

Szerkeszthető tartalmak

szerkesztheto
A legtöbb weboldal készítéssel foglalkozó cég minden egyes alkalommal díjat számol fel önnek, ha meg szeretne változtatni egy tartalmat honlapján. Nálunk nincsenek efféle rejtett költségek: igény esetén az oldal bizonyos részei, vagy akár minden szöveges tartalma szerkeszthető lesz a tulajdonos által.

Facebook, mint marketingeszköz

facebook
Mindenképp javasolt weboldalának/webáruházának egy Facebook rajongói oldal létrehozása. A legtöbb általunk létrehozott oldal rendelkezik ilyennel, és ezt jól láthatóan fel is tüntetjük, mert hasznossága mellett nem lehet csak úgy elmenni. Segíti a keresőkben elért helyezést és folyamatosan tájékoztatja az érdeklődőket, így az egyszeri látogatókból-lájkolókból folyamatos, visszatérő látogatókat varázsol!